Een WordPress website laten maken

U bent toe aan een nieuwe website. Misschien is het dan verstandig om te kiezen voor een WordPress website, zo’n beetje het beste open source cms systeem ter wereld. Dit heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een volwaardig cms dat door steeds meer bedrijven wordt ingezet om hun website te onderhouden. Bekende WordPress sites zijn bijvoorbeeld de websites van Spotify, NRC Next en Pepsi Cola. Dus waarom zou u niet ook een WordPress website laten maken.

De voordelen van een WordPress website

Het WordPress CMS wordt wereldwijd door een enorm grote groep ontwikkelaars ondersteund. Het cms is daarom altijd helemaal up-to-date. Met één klik installeert u de laatste versie. Alles binnen WordPress werkt op dezelfde wijze. Eenvoudig, helder en simpel. Daarnaast is het een zeer betrouwbaar cms;  het wordt tenslotte door miljoenen gebruikt voor hun blog of website.

Wijzigen van teksten, het toevoegen van afbeeldingen en filmpjes, het aanmaken van formulieren, landingspagina’s en menu items, alsmede het koppelen aan social media behoort tot de standaard functionaliteit.

Er zijn duizenden plugins, veelal gratis verkrijgbaar, die deze functionaliteit tot in het oneindige uitbreiden. De code is zo professioneel geschreven dat de pagina’s foutloos en snel in de browser openen én dat de Googlebots geen enkele moeite hebben de site te doorlopen en te indexeren.

Er zijn nog veel sites die niet om aan te zien zijn als u deze op uw mobiel of tablet opent. Responsive design is daarom uiterst belangrijk msqchpr. Een in WordPress gebouwde website is automatisch goed leesbaar op uw pc, uw notebook, uw tablet en uw smartphone.

In een later stadium is het erg prettig dat noodzakelijke uitbreidingen en functionele wijzigingen eenvoudig zijn te integreren in de bestaande website.
Tenslotte, niet geheel onbelangrijk, het WordPress cms is helemaal gratis!

Dit alles geldt natuurlijk alleen als de website verantwoord wordt gebouwd. Er kan, zoals met alles, ook heel veel fout gaan omeprazole 40 mg capsule. Door een verkeerd gebruik van plugins bijvoorbeeld, of door het toevoegen van minder kwalitatieve code. Hierdoor kunnen webpagina’s minder snel laden, kunnen googlebots niet de gehele website indexeren, en is de website misschien niet op alle apparaten goed leesbaar. Is uw website een blog, dan kunt u dat met wat hulp zelf wel af. Maar voor een echte zakelijke website dient u heel wat meer kennis in huis te hebben.

Dan kunt u uw WordPress website beter laten maken door ons. Wij doen dat namelijk wel verantwoord. U heeft bij ons al een professionele WordPress website voor slechts € 500,-.  Aangepast aan uw huisstijl, met een onbeperkt aantal pagina’s, de beste plugins, responsive design en technisch geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Zonder meerkosten. Wij bieden gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding. Na oplevering heeft u zelf volledige controle over de inhoud. En u bent ten alle tijden verzekerd van onze hulp en ondersteuning, ook na de oplevering van uw website.

Wilt u een WordPress website laten maken door ons?
Neem dan contact met ons op.
Bel 06 47 918 982 of stuur een email.