portfolio

Settels Savenije Group of Companies

Settels Savenije Group of Companies

Stijlvolle website met een zeer uitgebreid cms. Zo kunnen per individuele pagina niet alleen de logo's worden gewisseld, maar ook de kleur van de header en zelfs complete menu's. De content wordt geplaatst in zich aan de breedte aanpassende blokken van een, twee en meer kolommen. De hierin geplaatste video's en afbeeldingen nemen automatisch de juiste grootte aan. De nieuwsitems zijn met en zonder afbeelding te plaatsen en de laatste berichten worden in de footer getoond.

Zest Innovate

Zest Innovate

Deze website is gebouwd met aandacht voor het innovatieve functionele design waar Zest Innovate voor staat en voorzien van een overzichtelijk op maat gemaakt content management systeem. Hierin zijn ook een nieuwsmodule en een vacaturemodule opgenomen. De laatste drie nieuwsberichten verschijnen automatisch op de homepage.

Plint

Plint

Zeer uitgebreide e-commerce website met een uiterst geavanceerd cms. Naast de producten in de shop (met cross-overs tussen beeldmakers, dichters en kunstwerken), kunnen vele andere zaken zoals bijv. digibord abonnementen voor scholen worden beheerd. Ook kunnen boekhandels apart bestellen en wordt iedere bestelling automatisch gekoppeld aan de administratieve software en automatisch doorgegeven aan de productie en de distributie. De website is sterk consumentgericht en daar is zichtbaar rekening mee gehouden.

Artici

Artici

Representatieve website voor een kunstgalerie met een eenvoudig cms waarmee kunstenaars en bijbehorende kunstwerken kunnen worden toegevoegd, gewijzigd of verwijderd. Verder biedt het cms de mogelijkheid om via een template in huisstijl nieuwsbrieven te versturen en te beheren.

Foammaster

Foammaster

Website is vooral gericht op productpresentatie. Ondersteund door een eenvoudig cms waarmee de producten, projecten en het nieuws zijn te beheren.

Rottier Verlichting

Rottier Verlichting

Eenvoudige stijlvolle e-commerce website met handgeschreven cms voor productbeheer en met paypal en ideal implementatie